07 april 2023

Altijd al een kijkje willen nemen in het grootste zuivellaboratorium van Europa en wil je weten wat Qlip daarnaast nog meer onderneemt om de voedselveiligheid van zuivelproducten te borgen? Dan is dit je kans! Qlip organiseert op zaterdag 13 mei 2023 een Open dag. Van 10.00u tot 15.30u stellen wij onze deuren open en is er de gelegenheid om een rondleiding te krijgen over het zuivellaboratorium en kennis te maken met alle andere werkzaamheden van Qlip. Met leuke activiteiten voor jong en oud zoals het doen van proefjes, speed-daten en het beklimmen van de Bactoforce klimmuur. Ook studenten en werkzoekenden die interesse hebben in Qlip zijn van harte welkom. Het HR-team kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen Qlip. 

Meer informatie en je aanmelden voor de Open dag? Dat kan via onderstaande knop!