20 mei 2021

Binnen de zuivelindustrie vertrouwt u op Qlip voor uw laboratoriumanalyses, audits & inspecties en software (Z-net). Daarbij komt veel data beschikbaar. Data van uw eigen processen als zuivelfabrikant, maar ook data van uw leveranciers, de melkveehouders.

Bij Qlip vinden we het vanzelfsprekend dat we verantwoordelijk met deze data omgaan. Dit komt tot uiting in ons informatiebeveiligingsbeleid en dit hebben we zelfs door een externe partij laten toetsen. Wij zijn er dan ook trots op dat wij kunnen melden dat wij sinds 18 mei gecertificeerd zijn volgens ISO27001, de internationale standaard voor informatiebeveiliging. De scope van deze certificering omvat de gehele Qlip-organisatie namelijk:

  • Audit, inspecties en laboratoria: het verwerken van bedrijfsinformatie, bezoekverslagen en lab-uitslagen van klanten en de aan hen leverende melkveehouders tot uitslagen, rapportages en certificering;
  • Software oplossingen: het ontwikkelen, beheren en ondersteunen van software ter ondersteuning van de bovenstaande processen en de melkgeldadministratie van fabrieken ten behoeve van melkveehouders (Z-Net).

Kortom, ook voor de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw data kunt u op ons bouwen.